keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

Hektistä elämätä

Kyllä meitä nyt hemmotellaan! Lämpötilat käväisee välillä jo varsin mukavissa lukemissa (korkein taisi olla 21 mutta sitä toki kesti vain päivän) ja vierailijoita on käynyt mukavaan tahtiin. Tässä pientä kevätkuvakimaraa päivien piristykseksi!


Varma kesän merkki, Banana-Weizen eli vehnäolutta banaanilla. Refreshing!


Joko hehkutin, miten halpoja täällä kaikki kasvit on! Koko ajan hirveä himo ostaa uusia kukkia, kun ne vaan ei maksa Suomen tasoon verrattuna juuri mitään. Tässäpä niitä sitten:






Parvekekukkasia, tuohon tulee hyvä keidas kesällä jahka saadaan idätettyä kaikki siemenet mitä ostettiin :)



Pääsiäinen otetaan täällä hippusen vakavammin kuin Suomessa. Kaupoissa on (joulun tapaan) ollut jo monta kuukautta jos minkälaista pääsiäiskoristetta ja suklaata, ja täällä näkyvät koristelevan pihapuunsa ja vastaavat myös munilla... Tässä taidonnäytettä tallitien varrelta:


Ja KaDeWen pääsiäisosaston taidonnäyte (helmikuun lopussa)...


Kajaanilaisten ollessa kylässä nähtiin vielä tämmöinenkin ihme: Beerbike! Siinä sitä istutaan kaljatiskin molemmin puolin, yks ohjaa ja kaikki juo :D Ja laulaa, tällä kertaa kyydissä oli skottilainen porukka joista kyllä ääntä lähti!


Muutama otos muuten vain keväisestä Berliinistä:



Ystäväpariskunnan vierailulla sain vihdoin käytyä TV-tornissa! Kyllähän sieltä oli mellevät näkymät joka suuntaan, tässä pientä maistiaista:


Käytiin myös lempparitaiteilijan Potman/Mateon studiolla katselemassa ja ostamassa lisää printtejä ja sain sniikattua kuvan taiteilijan työhuoneesta:


Vielä viimeiseksi kuvaa tallitienoolle Bergfelden S-bahn-asemalta otettuna. Söpöistä omakotitaloaluetta, mutta ihan sika tiukkaan rakennettua, tottunut suomessa semmoisiin läänin kokoisiin omakotitalotontteihin, täällä on suurimmassa osassa ihan pikkupikkuläntit pihaa. Makes sense, kun miettii miten paljon enemmän porukkaa täällä asuu, mutta silti se näyttää oudolta.


Nytpä tästä riennän ensimmäiseen Tandem-tapaamiseen, saa nähdä miten se saksa sujuu, jotenkin tuntuu että joka päivä vaan unohtaa enemmän kuin on koskaan oppinut... argh :/ Wish me luck! Kirjoittelemisiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti