maanantai 3. toukokuuta 2010

Vieraita ja vilinää

Kyllä on nyt meitä vierailla hemmoteltu. Heti ystäväpariskunnan jälkeen tuli kylään Samulin kaverikaksikko Kempeleestä. Poijaat olivat hyvin omatoimisia kaupungin koluamisessa mutta jonkin verran toki ehdittiin vieraita viihdyttääkkin.

Potsdamissa käytiin ihmettelemässä linna-aluetta. Ihanan aurinkoinen päivä mutta tuuli kylmä. Kukkiakin jo loisteli (tämä siis pääsiäisviikonloppuna tämä reissu) kevään tyyliin :)


Orangerie. Kantsii käydä tornissa, hienot näkymät, makso 2 euroo.





Neue Palast





Potsdamin keskusta vaikutti kovin turistirysältä, mutta somahan se oli silti





Edelliset ja tämä Schloss Sans-Souci. Varmasti kesällä vielä hienompi...



Pääsiäistä siis vietettiin vahvasti turistimerkeissä, eikä mitään erikoisjuhlintaa harrastettu. Käytiin testaamassa viimein myös Wühlischstrassella oleva pienpanimo Hops and Barley, jonka Weizen eli venhäolut ainakin oli meikäläisen mieleen, poijaat veteli tavislageria joka oli kuulemma kans oikein bueno. Suosittelen :)




Watch out, it's a BEER CROCODILE!


Poikien kanssa käytiin myös syömässä Kaspar und Hauserissa joka oli jo aiemmin blogiväen kanssa testattu ja hyväksi havaittu, eikä se pettänyt taaskaan: Kasparista saa edelleen Berliinin parhaat pihvit, sekä myös lohi valkoviinikastikkeessa nauhapastan kera oli ihan yhtä taivaallista kuin viimeksi testattu annos joka sisälsi ainakin kyssäkaalia ja muuta en sitten muistakaan ;). Tällekkin täytyy antaa suositukset :)

Vieraiden lähdettyä käväisin vielä pelailemassa roolipelejä Espoossa viikonlopun verran ja samalla treffaamassa rakasta Lokki-Ystäväistäni Helsingissä. Kummalta tuntui käydä kotimaassa, ja huomasi kyllä, että vielä ei takaisin tee mieli. Hyvä niin!

Loppukaneettina vielä liitettäköön kuva eräästäkin kalenterin sivusta, joka jonkin verran kuvastaa kiireen määrää mitä tässä on työn ja kaiken muun vilskeen myötä ollut...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti