perjantai 26. helmikuuta 2010

Nicht mehr suchen!

Nyt on etsintä ohi ja vuokrapolle hanskassa! Airon, 2004 Puolassa syntynyt kimoruuna, on varsin suloinen tapaus ja nuoresta iästään huolimatta jo ekalla ratsastuskerralla löytyi väliin oikein mukava yhteinen sävel. Kokokin kelpaa, Haflingeripompottelun jälkeen oli oikein ihanaa kiivetä 172-säkäisen kaverin selkään.

Ja mikä parasta, täällä paikassa a)omistaja on superkiva, b) opettaja on superkiva ja c) kaikki puhuu ihanan selkeetä saksaa, halleluja! Ei voi sanoin kuvata, miten makeeta on ymmärtää ja pystyä osallistumaan keskusteluun, ja kun vielä kehutaan miten hyvää kieltä puhuu ja miten muitten *saksalaisten* vuokrahepanetsijöiden viestit on ollut huomattavasti hankalampaa luettavaa, on mieliala aika korkealla. Koeratsastus ei aivan täysin täydellisesti sujunut, mutta ope oli kovin kärsivällinen ja tuli oikeen vierstä käsin kertomaan mitä pitäs tehdä eikä vaan raivonnut tai huudellut maneesin reunalla. Me likes, me likes very much! Myös kehuttiin, että Airon liikkui nätisti, ja sanottiin että useiden kokeilijoiden mielestä se on liian iso ja leveä (!!, ei suokkien eikä kyllä haflingerien selkien jälkeen tunnu missään) eikä sitä saada edes ravaamaan saati laukkaamaan (okei oli se alkuun melko laiska ja vasemman laukan kanssa oli ongelmia mutta kun sai liikkeelle niin oikein kiva).

Tämmösellä pelillä siis tästä lähtien 2 x viikossa heppastellaan. Paikka on joo vähän kaukana, mutta kätevästi S-bahnilla pääsee :)

Tässä vielä parit linkit Aironista:

Täältä napsauttamalla Unsere Pferde ja Aironin kuvaa napsauttamalla saa hepsusta lisää tietoja.

Ja täällä video Aironin aloitellessa vikellystreenejä 2 vuotta sitten. Vikellysheppakin hän siis on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti