sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Kevät toi, kevät toi...

...sohjon, auringon ja plusasteet! Berliinissä on iloittu kevään ensimmäisistä ihanista päivistä. Aurinko on kurkistellut pilvien takaa useampaan otteeseen, lumi sulaa vauhdilla ja ilma tuoksuu jo keväältä. Mielialalääkettä parhaimmillaan!

Torstaina juhlistettiin myöhästyneesti laskiaista herkuttelemalla laskiaispullilla suomalaisjoukon kera. Hyvää oli, nomnom, laskiaispullat on kyllä yksi lemppariherkuista. Tällä kertaa kokeiltiin perinteisten täytteiden lisäksi myös kondensoidusta maidosta keitetty kinuski + kermavaahto -yhdistelmää, ja eihän se kyllä yhtään pahaa ollut :D Mutta vanhaa kunnon mansikkahillo-kermavaahtocomboa ei silti peittoa mikään.


Ihanan aurinkoisen lauantain kunniaksi läksimme shoppailemaan ;). Jäätiin metrosta pois asema ennen Alexanderplatzia, mutta ois kyllä voinut jäädä aiemminkin, ei sitä tajua maan alla kiitäessä että ne asemat on oikeasti melko lähellä toisiaan. No, vähän happihyppelyä kuitenkin, plus että löydettiin Schillingstrassen metrosta hauskat patsaat :)



Oon varmaan aiemminkin jo hehkuttanut sitä, miten huipun halpoja kukkia täältä saa. Samuli osti kevätkimpun 2,5 eurolla, 10 ihanaa tulppaania :) Kukat on kyllä super <3


Illalla oli vuorossa Oranienstrasse-ekskursio Suomitiimin kanssa. Ensin mentiin persialaiseen Saffran-ravintolaan jossa oli ainakin omasta mielestäni aivan huippuhyvää ruokaa (vaikkakaan ei kovin kuvainnollista)


Sitten jatkettiin cocktaileille Molotow coctail -baariin jossa oli Happy hour menossa, sieltä sitten Hannibaliin jossa ensin meidät yritettiin tuupata tuhannen täydelle tupakkapuolelle, sitten vasta kun viisihenkinen poppoomme oli lähdössä kun ei me sinne tupakansavuun haluttu jäädä, löytyikin yllättäen tilaa ja ystävällinen tarjoilija antoi meille varattuna olleen pöydän ;) Vissiin ei ollutkaan sitten oikeasti varattu. Mukava paikka, ruokalistalla kaikkea mitä vain baari-iltana olisi voinut haluta (burgereita, jälkkäreitä, nachoja, sandwicheja ja juomaa tietenkin...) ja plussaa siideristä sekä tosi ystävällisestä palvelusta! Sitten vielä käväistiin jossain tosi oudossa rokkibaarissa jossa baarimikot kyllä oli tuhannen tuiskeessa itsekin, ja sitten kotia. Klubille ei taas(kaan) jaksettu, vaikka Maria am Ostbahnhofilla ois ollutkin kiinnostavaa musiikkia... Ehkä ensi kerralla!

Tiistaina päästään lisäksi katsomaan Imogen Heappia, yay! :) Hyvin alkaa siis seuraavakin viikko. Stay tuned :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti