Kyselyikäinen Lilje tässä moi!
Mistä johtuu, että:
-saksalaiset pussipastat ja nuudelit maistuu kaikki aivan hirveältä mutta suomessa on joitakin jopa syötäviä versioita?
-jos leivän jättää pöydälle pitkäksi aikaa, se kovettuu, mutta jos piparit jättää pöydälle, niistä tulee pehmeitä?
-saksalaisissa konditorioissa/paikoissa missä myydään jotain tiskeistä pitää aina olla se nimilappu roikkumassa edellisestä hyllystä eikä silleen niinkun sen oikeesti pitäis olla että kakun nimi lukee kakun alla olevassa lapussa?
-täällä ei osata jonottaa vaan seistään häröpallossa niin ettei kukaan tiedä, onko ihmisiä jo palveltu vai ei?
-vegaaniranskalaiset maistuu paljon paremmilta kuin tavalliset?
Tässäpä nämä tällä kertaa, lisää ihmetyksenaiheita seuraa myöhemmin ;)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti