perjantai 11. syyskuuta 2009

Shoppailua (taas!) ja ruokaherkkuja

Viime lauantaina oli agendana käydä ostamassa Samulille lisää vaatteita. Ei tarvinnut mennä New Yorkeria pidemmälle ja poika pääsi kantamaan isoa ostoskassia :). Lisäksi käväistiin kengänmetsästysreissulla ja löytyikin Samulille tosi huiput kengät, vaan ei niitä ollut tietenkään sopivan kokoisena enää, niin jäivät sitten kauppaan :(. Mie ostin 30 päivän oppikirjan saksaa, jospa sillä saisi vähän kerrattua (nyt kun kuulin, että kielikurssi lykkääntyykin kahdella viikolla :(). Shopping spreellä löytyi myös aivan ihana Mystica-kauppa <3 josta tarttui mukaan muutama minikokoinen kumiankkanen kokoelman jatkoksi.



Alexasta matka jatkui kotia kohti ihanan kakkukahvilan kautta. Aivan yli-rich oli kyllä tuo mun suklaakakku, sitruunakuorrute oli taivaallista mutta ei voinut millään syödä kuin puoli palasta. Mutta taisi maksaa jonkun reilu kaks euroa että no harm done :D. Samuli söi nougat-juustokakkua joka oli aivan superhyvää myös. Nomnomnom..




Lisäksi löytyi ehkä lempparein jugurtti ikinä, Biokaupan suklaahippujugurtti. Me likey! Lauantai-illan iloksi kokattiin täytettyjä paprikoita ja valkosipuli-kermaperunoita espanjalaisen tafelweinin kanssa (jotain reilun euron pullo...ridiculous). Hyvää oli :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti