perjantai 11. syyskuuta 2009

Inglourious Basterds ja eka vilkaisu Sony Centeriin

Oiskohan tässä jo sen verran tolpillaan että jaksaisi blogata viime viikonlopusta. Naama alkaa näyttää suhteellisen omalta ja antibioottikuuri jatkuu, joten jospa se tästä...

Viime perjantaina käväistiin kattomassa Tarantinon uusi pläjäys Inglourious Basterds ja olihan hyvä! Suosittelen lämpimästi kaikille. Suosituslistalle pääsee myös Berliinin Sony Center (Potzdamer Platzilla), jossa leffateatteri CineStar (vain originaaleja leffoja!) sijaitsee. Melkoisen iso kompleksi oli kyllä Sony Center, valtavat kupoli (?) katon alla ravintoloita ja "seinillä" toimistotiloja, ja keskellä sitten tuo leffateatteri joka näytti aika pikkuiselta katsottuna ulkoapäin mutta salithan olikin sitten maan alla, jonne leffateatterin lonkerot ulottuivat.

Aika erinäköistä Berliiniä kyllä on tuo Potzdamer Platzin ympäristö, kuvat kertokoon. Näyttää just joltain rikkaitten jenkkiliikemiesten leikkikentältä kun on kaikki jenkkiketjut Subwaysta Starbucksiin ja Dunkin' donutsiin, jossa käytiin taas toteamassa että joo kerran vuodessa, hyi vee mitä keinotekosen makusia donitseja. Kyllä Arnolds vaan pesee Dunkkarit 100-0.


Jonkun pankin pihalla ollut lievästi moraalisesti epäilyttävä "Meillä on rahaa, teillä ei " -karhu (oma tulkinta ;))




Sille vähän rahakkaammalle kansalle


Sony Centerin kattoa


Lisää Sony Centeriä, keskellä pikkuruisena leffateatteri. Siellä on siis myös imax mutta siellä ei tällä kertaa käyty

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti