tiistai 22. syyskuuta 2009

Intiaanikesää

Täällä vaan kesä jatkuu! Viikonloppuna oli aivan älyttömän mahtavan ihanan lämmintä, varmaan yi 25 kipusi elohopea välillä ja niin tyyntä että ei mitään järkeä. Juhlistettiin sitten tätä ihanuutta ihan mukavasti :).


The weather to beat all other weathers, sininen taivas ja arska <3. Tällasta "Kulturdenkmalia" on meiän lähellä, tunnetaan myös nimellä "Stalinbau" eli Stalin-taloja, tommosia laatoitettuja hugeja monumenttimaisia taloja. Aika hienoja kyllä...


Perjantaina oli illallistreffit huipun suomalaispariskunnan kanssa. Tie vei arabialaisvaikutteiseen Alarabi-ravintolaan (Krossener strasse) syömään aivan jumalaista ruokaa, ja sen jälkeen Feuermelder-baariin Boxhagener platzin kulmaan, joka oli makeasti sisustettu hevibaari, mutta pitkän miinuksen sai sisällä tupakoiminen :(. Aivan mahtis ilta oli kyllä, kiitämme seurasta ja otamma uusiksi :)

Lauantai aloitettiin mahtavakka aamupalalla tässä ihan vastapäätä olevassa Nikolai konditorei/cafessa. Yhteensä maksettiin 13,50 kahdesta aivan upeasta aamupalasta, kupista kahvia ja kupista teetä. Varmasti saa täältä seudulta halvemmallakin mutta olihan hyvää, ja superplussaa saa vielä tuoleilla olleista vilteistä joiden kanssa saa lämmitellä jos on pihalla kylmä.



Aamupalan jälkeen käytiin hakemassa VIHDOIN mulle Prodigy-lippu joka ei koskaan ollut siis löytänyt tietään meidän postilaatikkoon (kun siinä ei meidän nimeä vielä lukenut) Schönebergistä (homoaluetta. I'm not kidding...) ja siinä sitten löydettiin melkoisen ihana marketti Winterfeldtplatzilta. Oli taas kasvista jos jonkinmoista, kakkuja, leipiä, käsitöitä, ja aivan upea pikkuleipämuottikoju jossa satoja ja satoja eri muotteja! Pakkohan niitä oli ostaa kyllä, ei vaan voinut vastustaa, vaikka leivotakamat ei oo vielä lähelläkään saapumista tänne...


Huippua, ihanaa, upiaa...

Käväistiin myös jälleen Alexanderplatzilla tällä kertaa Body Shoppailemassa ja metsästämässä kardemummaa, jota ei kuitenkaan löytynyt (järkevään hintaan). Turistikuvaa suihkulähteestä:



Lauantai-iltana käytiin Samulin työkaverin bileissä Tiergartenin suunnalla joka oli kyllä melkoisen arabi-turkkilaisvaikutteista lähiöseutua, ei mitenkään kivaa. Kämppä puolestaan oli sitten tosi päheä kattoterasseineen kaikkineen. Cool.

Sunnuntaina käytiin tsekkaamassa tähän mennessä PARAS! kirppari eli Boxhagener platzin kirppari. Tuntui jotenkin huomattavasti "localimmalta" paikalta eli ei pelkästään turistien takia rakennetulta. Kama oli tosi siistiä ja hyvännäköistä ja olsi mennyt kyllä miljoonia rahaa taas jos olisi vaan antanut. Ja meni silti aika paljon vaikka kuinka yritti pihistellä :D. Hurjan trooppinen ilma, paljon ihmisiä, swingbändi... mitä sitä muuta ihminen tarttee!


Boxi, wir mag ihn sehr!


Sunnuntai lopeteltiin vielä vierailulla Dahlemissa/Steglitzissä olevaan Botanischer Garteniin. Se oli ilmeisesti juuri avattu uudelleen korjauksien jälkeen, ja siellä oli oikein festarimeininkiä, bändi soitti ja oli kojuja jos minkälaisia. Ja tietenkin kasveja. Ja eurolla pääsi sisään per pää! Olipas mukava päätös viikonlopulle, luonto on aina hienoa ja nutella-banaani-crepe ei ainakaan heikentänyt tunnelmaa ;)





Kämppiä on tosiaan löytynyt tällä hetkellä 2 mukavaa, joista nyt katsotaan jätetäänkö tarjousta. Peukut pystyyn että saatas jompi kumpi, ovat tosi kivoja kyllä :)

1 kommentti:

  1. siis kävittekste kaufhofin maustehyllyillä? ei sitä kyl sen halvemmalla kannata mistään yrittää, ellet haluu ite jauhaa (mahdotonta). :) mun sisko ostaa sitä jostain luomukaupasta, voit kokeilla kans.

    VastaaPoista