sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Joululoma ja hevosuutisia! :)

Nyt se sitten starttasi, joululoma! Tässä silmä kovana seurailtu lähtevien lentojen viivästyksiä ja pidetty sormet ja varpaat ristissä, että oma lento huomenna lähtis ajallaan ja myös Samulin keskiviikkona. Hyvältä näyttää tällä hetkellä mikäli helsingin lumisade ei pilaa hommia, täällä on ollu koko päivän kirjasta ja pakkasta, eikä huomisellekaan luvattu lumisadetta vissiin. Toivo siis elää, ja 5 tunnin vaihtoaika helsingissä antaa jo aika hyvin pelivaraa ;)

Joululahjat on nyt ostettu ja paketoitu, viimeiset hankittiin M:n kanssa Dahlemin joulumarkkinoilta, jotka jakaa kyllä tunnelmaltaan ykkössijan Kulturbrauerein kanssa. Ei juurikaan turisteja, keep it real -meno ja paljon käsityöläisiä, ja ihan sikahyviä uppopaistettuja Kaskrapfen-kakkusia puolukkahillon kanssa, to die for!


Ja maailman söpöin metroasena!








Eilen pidettiin suomipoppoon kanssa pikkujouluja, hauskaa oli ja ruokaa riittämiin. Mukana mm. namit valkosuklaakeksit ja joulupukkikakku.

Hevoshommatkin alkaa rullata tästä lähtien huomattavasti järkevämmissä merkeissä. Löysin nimittäin opettajan, joka opettaa juuri klassisella ranskalaisella tyylillä minkä linjoilla oma kehityskin oli vielä Suomessa. Joy and behold kun ei tartte enää laittaa kannuksia jalkaan ja puskea menemään! (no puskemiseen en kyllä alkanutkaan) Tosi mahtavaa että vihdoin saa opetusta taas sillä omalla tyylillä, ope oli tosi mukava ja puhu varsin tajuttavaa saksaa. Me so happy! Hintakaan ei päätä ihan hirveästi huimaa vaikka onhan se rahaa, 30 euroa 45 minuutin yksityistunnista. Jos pari kertaa kuussa ottais niin ei ihan köyhdy kuiviin :) Tai jos budjetti riittää niin enemmänkin. Pääasia kuitenkin että oikeilla urilla taas ollaan!

Täältä siirrytään takaisin ihanan hemmottelusunnuntain viettoon. Huomenna Suomeen! Wish me luck :) Ja iloista joulua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti