keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Syksy tuli, synkkä, kolkko

No ei nyt ihan niin synkkä ja kolkko. Mutta come on, viime vuoteen verrattuna on kyllä ollu niiiin paska elo- ja syyskuu lämpötilöjen puolesta ettei mitään rajaa. Raah... On niitä nättejäkin päiviä onneks ollut. Muun muassa käväisin elokuun lopussa kavereiden kanssa Fuckparadessa, joka oli nimestään huolimatta musiikkitapahtuma, kaikenlaista kaupallistamista vastaan ja alakulttuurien puolesta. Oikein loistavaa early ravea ja muuta hc-paukutusta tarjoiltiin yhdellä lavalla, jonka perässä sitten tampattiin menemään pitkin Berliinin katuja. Cool! Ja on muuten tosi vaikeeta yrittää samalla kävellä eteenpäin kun tanssiin yli 160 bmp biisiä... M voi todistaa! :)


Ja näin erilaista porukkaa marssii samassa kulkueessa. Rave on!



Mitäs muuta? Ainiin! Neljän seinän sisällä kököttämiseen kyllästyneenä päätin ottaa kultsin potkinnan jälkeen härkää sarvista ja käydä katsastamassa pari coworking spacea. Betahausista näyttää nyt sitten tulevan mun uusi työympäristö, 80 egeä kuussa (3 päivää vkossa -sopimus) kustantaa pöydän, tuolin ja ilmeisesti kahvit alla olevasta kahvilasta kahdesti päivässä (jos oikein ymmärsin, ainakin ne tuodaan työpisteelle, tiedä sitten maksaako erikseen). Vaikutti esittelykierroksella oikein mukavalta, kahvila on hauska ja muutakin oheistoimintaa työn ohella järjestetään. Sinne siis!

Muutamia kahviloita ja ravintoloita on tullut myös testailtua. E:n kanssa kävin viimein Franfurter alleella olevassa kirjakauppa/ravintolayhdistelmässä syömässä - nojaa- ei kovin erikoisen kasvisannoksen, mutta ihan viihtyisä paikka kuitenkin. Mikähän ihme sen paikan nimi lie... Tasso?


Aamupalaa käytiin testailemassa E:n ja A:n alakerrassa olevassa Miossa. Oikein herkullista kyllä joo, pitää käydä syömässäkin siellä oikeasti joskus. Ampiaiset vaan aiheuttaa tällä hetkellä niin hirveää ahdistusta ettei ulkona syömisestä meinannut tulla mitään (istuinkin puolet aikaa sisällä). Ei niitä niin paljoa ole ku viime vuonna mutta silti liikaa! Pelko...


Muuta tapahtumaa on ollut mm. syyskuussa Tempelhofin ex-lentokentällä järjestetty Berlin Festival, jonne lähdin J:n seuraksi ihan mielenkiinnosta, vaikka kyseinen musiikkityyli ei yhtään omaan makuun juuri olekaan (indietä ja electroa siis...) Ja ei siellä kyllä oikein kovin hyviä bändejä sitten ollut. Hyvinä poikkeuksina mieleen jäivät perjantain Goose, Herman Dune ja Junip. Launtaina kaikki vähän lässähti festivaalien jouduttua lopettamaan perjantaina etuajassa jonka takia myös lauantain ohjelma meni keturalleen... Lali Punaa odotin kovasti, mutta soundit olivat aivan karmeat basson ollessa niin isolla että pisti oksettamaan ja nainen lauloi ihan nuotin vierestä, ilmeisesti ei kuullut itse ääntään ollenkaan. Boyz Noise oli ihan tanssittavaa, joskaan ei täysin omaan musiikkimakuun menevää kamaa. Kiva kuitenkin oli kaverin kanssa viettää aikaa :) Vaikka festarijärjestelyt varsin huonot olivatkin... (20 maksutonta vessaa ainakin 5000 kävijälle, oli varmaan enemmänkin... come on!)


Lentotaulut valjastettu festareiden aikataulunäytöiksi

Tänään kävin myös testaamassa Frankfurter alleen Cafe Sibyllen, jossa on esillä Alleen vaiheita esittelelä näyttely. Tyhjä kahvila, eikä nyt niin kovin hieno, mutta näyttely oli cool. Mantelikakkua taas en voi suositella.. tai oli se ihan hyvää mutta liikaa kardemummaa ja jotain muuta maustetta.



Yhdet psykebileet tuli myös testattua, Sternenwald 4 oli Volkspark Fhainin Pavilionissa. Hauskaa oli tanssia ja jaksoin oman track recordin mukaan ihan mielettömän pitkään eli puoli viiteen. Hyvä minä!

Nyt seuraa parin viikon loma Suomessa Äipän synttäreiden ja rakkaan ystävän häiden merkeissä. Heippa Berliini, palataan!

2 kommenttia:

  1. Haa, tervetuloa Suomeen! Meillä pääset orjatyöhön ;)

    VastaaPoista
  2. syksy on ihana eikä lainkaan kolkko. harmi, että just nyt on taas aurinkoista ja lämmintä ko et oo täällä. harmi että minä oon kipiä enkä raski lähtä ulos nauttimaan helteestä. mutta näistä asioista ei kannata välittää, koska on paljon asioita, jotka on mahtavia, niinku esim. tee ja kynttilät ja punaiset lehdet ja sadat ale-kirjat kaupassa ja kotiinpaluu mulla :) terkut täältä berliinistä sinnepäin! seukki kerralla toistepäin!

    VastaaPoista